Pages

10 Νοεμβρίου 2022

Επιμορφώθηκαν οι Κριτές μπάσκετ Κρήτης

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο των κριτών μπάσκετ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 7ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κριτών Καλαθοσφαίρισης στο Ηράκλειο.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι πλέον έμπειροι ομιλητές και πολύτιμοι συνεργάτες του Συνδέσμου Τάνια Μερίκα (Πρόεδρος Σ.Κ.ΚΑ.Α) και ο Τάσος Αναστασόπουλος (Γ. Γραμματέας Σ.Κ.ΚΑ.Α), καταθέτοντας εκτός των άλλων και τη δική τους πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία και γνώση στο χωρο, έχοντας συμμετάσχει στις μεγλαύτερες; διοργανώσεις που έχουν φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, με αποκορύφωνα τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Επεξηγήθηκαν και αναλύθηκαν οι νέες αλλαγές, και όχι μόνο, του Κανονισμού Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των Κριτών Καλαθοσφαίρισης αλλά και θέματα που απασχολούν το χώρο.

“Η συνεχής επιμόρφωση των μελών μας, αποτελεί στόχο αλλά και επιτακτική αναγκη για τον ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ, προκειμένου να ανταποκριθούμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους αγώνες Τοπικών Πρωταθλημάτων αλλά και των αγώνων Πανελληνίου, Πανευρωπαϊκού αλλά και Παγκοσμίου επιπέδου που διοργανώνονται και φιλοξενούνται συχνά στο νησί μας από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε η νέα στολή του Συνδέσμου μας, χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης, για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε να στηρίξει ενεργά την καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης “είναι στο χέρι μου”, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τυπώνοντας το σχετικό σήμα στην μπλούζα μας και μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα σε όλα τα γήπεδα της Κρήτης. Ο

ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. ευχαριστεί θερμά το Μιχάλη Αλεφαντινό, εκπρόσωπο του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη και μέλος του Δ.Σ. τους ΕΑΚΗ τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πρόληψης κ. Πιτσούλη Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ Μπάμπη Μαρκάκη, τον Πρόεδρο του ΣΥΔΚΑΚ Νώντα Χριστινάκη, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ Γιάννη Ναλετάκη που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, αλλά και για την στήριξη και την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Ε.Ο.Κ, την Ε.ΚΑ.Σ.Κ και το τουριστικό γραφείο Ferias Travel Styliani Vourdoula για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή τους στην διεξαγωγή του σεμιναρίου”, αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Κριτών.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την πρόεδρο και το Δ.Σ. τοΥ ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. για την άριστη διοργάνωση του 7ου Παγκρήτιου Σεμιναρίου Κριτών Καλαθοσφαίρισης. “Έγινε ανάλυση των κανονισμών και επεξήγηση του εγχειριδίου της FIBA για το τραπέζι της γραμματείας με εισηγητές την Τάνια Μερίκα και τον Τάσο Αναστασόπουλο, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής αντίστοιχα.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την παρουσία όλων των τοπικών φορέων και του Προέδρου μας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης των επιμορφωτικών σεμιναρίων. Ο Σύνδεσμός μας θα βρίσκεται πάντα συμπαραστάτης στο Σύνδεσμο των Κριτών, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία μας είναι αυτή που αρμόζει στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου